VI-reporter Dennis Schouten ongevraagd op mond gepakt door jongedame (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

Zij: “Hallo schat” Ik: “Hallo” Zij: “Je hebt echt een knappe vriendin!” Ik: “Naja.. Dat is niet meer mijn vriendin” Zij: “Echt!? Dan gaan we zoenen!!” Ik: “Nou ehh da…” Meisje grijpt me plots vast en er gebeurd iets vreselijks.. Ik weet dat heel veel mannen dit is overkomen, dus als influencer moet ik dit echt met jullie delen! Mannen zijn geen stuk vlees!!! Ben ik nu aangerand!? #MeToo

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95) op

The post VI-reporter Dennis Schouten ongevraagd op mond gepakt door jongedame (VIDEO) appeared first on Voetbalsnafu.nl.facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!